Heeft u veel meubilair en andere spullen die u graag wilt laten verhuizen door een ervaren verhuisbedrijf voor een eerlijke prijs? Meubelkoeriers.nl helpt u graag met uw inboedel verhuizen!

[vc_empty_space]

Inboedel, wat is het ook alweer? Het is alles dat los zit in uw huis, appartement of kantoor en dat niet voor de deur staat zoals een auto of aanhangwagen. Zo moet u hierbij denken aan uw meubels, kleding of zelfs gordijnen. Hieronder valt dus niet bijvoorbeeld uw geld, of ingebouwde apparatuur. Ook een gelijmde parketvloer valt hier niet onder, maar een loszittende vloerbedekking weer wilt. Kortom, het kan soms onduidelijk zijn wat er nou precies onder valt, en daar helpen wij u graag bij!

 

Als u in de situatie zit waarbij u wilt of gaat verhuizen zult u deze moeten vervoeren naar uw gewenste locatie, en kan dit zorgen voor erg veel stress en moeite. Moeite die u waarschijnlijk liever steekt in belangrijkere zaken, en gelukkig kunnen wij bij Meubelkoeriers.nl u hierbij helpen met onze Inboedel Verhuizen dienst!

[vc_single_image image=”689″ img_size=”495×347″ alignment=”center”]

Vraag een offerte aan!

Wij verhuizen met een hart voor ons vak!

Offerte Aanvragen

Wij helpen u graag!

Inboedel verhuizen is een grote klus, en eentje die veel tijd en moeite zal kosten om dit alleen te doen, of zonder ervaren verhuisbedrijf. Daarom heeft u bij Meubelkoeriers.nl niet alleen beschikking tot onze top verhuizers met jarenlange ervaring in het vak, maar ook de mogelijkheid tot een verhuisbus of zelfs een verhuislift huren op uw gekozen locatie en tijd op afspraak! Onze diensten zijn ontwikkeld met uw verhuizing in gedachten, en maken een prioriteit van dit gehele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, binnen een zo kort mogelijk tijd voor een eerlijke en betaalbare prijs.

 

Velen voor u hebben al ervaren dat wij niet voor niets Meubelkoeriers heten. Wij zijn de nummer 1 op het gebied van meubels en witgoed vervoeren, en willen onze kennis en ervaring ook toepassen op uw verhuizing. Het vervoeren van inboedel is wat wij doen, en weten wat er nodig is om dit succesvol te laten lopen. Door gebruik te maken van onze diensten weet u dat u een betaalbare en eerlijke prijs krijgt, zonder dat dit ten koste gaat van de service die wij u geven.

 

Over onze vervoersmiddelen

Bij Meubelkoeriers.nl heeft u zowel de beschikking tot onze verhuisbussen als onze verhuislift. Onze verhuisliften bieden een uitkomst wanneer u uw inboedel moet vervoeren of verhuizen. Met al onze verhuisbussen heeft u de keuze tussen met en zonder laadklep, en komen deze in 2 formaten. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan wanneer het allemaal moet passen, en zal inladen ook geen probleem meer zijn.

 

Onze verhuisliften zijn de perfecte oplossing wanneer u woont op bijvoorbeeld de 7de verdieping. Onze verhuisliften hebben een bereik tot de 8ste verdieping en wij installeren de graag voor u op uw gekozen tijd en locatie op afspraak. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om deze te laten bedienen door onze experts, zodat u zeker weet dat uw kostbare inboedel geen schade zal oplopen wanneer ze naar de begane grond worden gehaald.

 

Waarom u kiest voor Meubelkoeriers.nl

Bij Meubelkoeriers.nl krijgt u een betrouwbare en professionele service voor een betaalbare prijs. Ons bedrijf staat in teken van uw volledige verhuis en/of verplaatsing zo gemakkelijk te maken, voor een eerlijke en betaalbare prijs. Goedkoop uw inboedel laten verhuizen is hiervoor nog nooit zo makkelijk geweest, en al onze diensten staan daarom ook in het teken om uw verhuisproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met Meubelkoeriers.nl helpen wij u van A tot Z, en besparen wij geen moeite om uw verhuis dromen waar te maken. Maak vandaag nog een afspraak door contact op te nemen via onze contactpagina op onze website!