Bent u in het bezit van meubels die u graag wilt laten vervoeren door een ervaren en betaalbaar verhuisbedrijf? Meubelkoeriers helpt u hier graag bij, en komen uw meubels binnenkort ophalen op afspraak!

[vc_empty_space]

Bent u bezig met een verhuizing, en moeten uw meubels opgehaald worden door een professioneel verhuisbedrijf? Of misschien staan u meubels even in de weg, of heeft u deze liever in een tijdelijke opslag.

 

Wat uw reden ook mag zijn, een verhuisbedrijf hiervoor inhuren in noodzakelijk om zeker te weten dat dit zonder zorgen en stress zal verlopen. Wij begrijpen dat afspraken maken om meubels op te halen vaak voor veel moeite kunnen zorgen, en hebben daarom voor u de beste oplossing gevonden!

[vc_single_image image=”351″ img_size=”465×275″ alignment=”center”]

Vraag een offerte aan!

Wij verhuizen met een hart voor ons vak!

Offerte Aanvragen

Bij Meubelkoeriers.nl komen wij graag bij u langs om uw meubels op te komen halen op afspraak, en brengen deze naar uw gewenste locatie. Wij hebben al onze diensten ontwikkeld rondom het idee dat verhuizen en vervoeren veel met zich meebrengt, en hebben daarom voor deze situatie een oplossing voor u; de Meubel Ophalen op Afspraak dienst van Meubelkoeriers.nl biedt iedereen een uitkomst die door een eerlijk en betrouwbaar verhuisbedrijf hun meubels wilt laten vervoeren.

 

Wij komen graag bij u langs!

Voor ons is het verhuizen en vervoeren van meubels een deel van een verhuizing die er nou eenmaal bij hoort, en daarom zo makkelijk mogelijk gemaakt moet worden voor u. Daarom bieden onze diensten u niet alleen de beste service, maar ook staan onze verhuizers vanaf vandaag tot u dienst! Ook heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze verhuisbussen, en bieden deze een uitkomst op uw meubels snel en goedkoop te vervoeren en op te halen. Ook hebben wij voor iedereen die woont op een verhoogde verdieping de ideale oplossing; de verhuisliften van Meubelkoeriers.nl bieden iedereen die woont op bijvoorbeeld de 6de verdieping de mogelijkheid om gemakkelijk hun meubels naar beneden te vervoeren, zodat wij ze vervolgens kunnen ophalen op afspraak!

 

Over onze vervoersmiddelen

Bij Meubelkoeriers.nl heeft u niet alleen beschikking tot onze top verhuizers, maar ook onze verhuisbussen en de mogelijk tot een verhuislift. Onze verhuisbussen komen met de optie tussen met en zonder laadklep, en zijn ze beschikbaar in 2 formaten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, en weet u zeker dat wanneer wij uw meubels komen ophalen op afspraak dat alles ook netjes zal passen. Ook hebben kunnen wij voor u een verhuisliften installeren en bedienen op uw gekozen locatie en tijd. Hiermee helpen wij u graag al uw meubels van uw verdieping te halen, iets wat vaak niet mogelijk is met de lift in het gebouw omdat deze of te klein is of niet genoeg gewicht aan kan.

 

Waarom u kiest voor Meubelkoeriers.nl

Voor iedereen die hun meubels wilt laten ophalen op afspraak is Meubelkoeriers.nl de ideale oplossing. Al onze diensten zijn ontwikkeld met u in gedachten, en willen hiermee uw gehele verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen voor u. U kunt gemakkelijk via onze website een offerte aanvragen, en wij staan binnenkort voor uw deur om al uw meubels op te halen op afspraak!