Bent u van plan om te gaan verhuizen, of bent u hier al mee bezig en moet hierbij meerdere of grote meubels worden vervoerd naar uw aangewezen locatie? Meubelkoeriers.nl helpt u hier graag bij voor een eerlijke en betaalbare prijs!

[vc_empty_space]

Een verhuizing kan veel met zich meebrengen, en vaak zijn het de meubels die de meeste tijd, zorgen, moeite en geld kosten. Ze zijn vaak te groot of te zwaar, en vragen daarom niet alleen meerdere mensen, maar ook goed verhuisvervoer om deze te brengen naar uw nieuwe locatie.

 

Ook moeten deze meubels niet alleen worden vervoerd naar een nieuwe locatie, maar moet u er ook zeker van zijn dat deze onderweg geen schade oplopen. Daarvoor is materiaal nodig om uw kostbare spullen vast te zetten in de verhuisbus, en ook natuurlijk genoeg ruimte zodat alles er netjes in past!

[vc_single_image image=”689″ img_size=”495×347″ alignment=”center”]

Vraag een offerte aan!

Wij verhuizen met een hart voor ons vak!

Offerte Aanvragen

Meubeltransport voor een betaalbare prijs

Gelukkig zit u bij Meubelkoeriers.nl aan het juiste adres om uw gehele meubeltransport vlekkeloos en schadeloos te laten verlopen. Ons team van verhuizers bestaan uit experts en professionals met jarenlange ervaring met het helpen verhuizen van meubels voor mensen zoals u. Ook weten wij hoeveel tijd en moeite een verhuizing kan kosten, en hebben daarom al onze diensten ontwikkeld rondom het idee om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

 

Via onze website kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Vervolgens bespreken wij met u alles dat geregeld moet worden, en binnen een korte tijd zullen wij voor uw deur staan om te beginnen met uw verhuizing. Onze goedkope meubeltransport service biedt u de mogelijkheid en beschikking tot meerdere middelen om uw volledige verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over onze verhuiswagens:

Wij beschikken over meerdere verhuiswagens, wagens met en zonder laadklep van 16m³ tot 32m³. Tevens zijn al onze wagens voorzien van lat om lat betimmering zodat we altijd uw spullen goed vast kunnen zetten, maar onze wagens hebben ook altijd ruim voldoende spanbanden, verhuisdekens, en meubelhondjes, zodat wij u spullen met de grootste zorg kunnen vervoeren!

 

Ook kunt u heeft u bij ons beschikking over de mogelijk voor een verhuislift. Deze kunt u uiteraard zelf huren, maar doordat er veel schade en ongelukken kunnen gebeuren wanneer deze niet door een expert in elkaar is gezet en bediend wordt, raden wij dit streng af. We willen natuurlijk niet dat tijdens uw goedkope meubeltransport uw kostbare kast of bank van de 8ste verdieping komt vallen!

 

De beste en goedkoopste verhuisservice van Nederland

Bij Meubelkoeriers.nl weet u zeker dat u een goedkope verhuisservice krijgt, zonder dat dit ten koste gaat van de service die wij u bieden! Onze verhuizers staan voor u klaar om te beginnen, u hoeft ons alleen maar te bellen. En ook kunt u op onze website gemakkelijk online een uitgebreide offerte aanvragen op maat voor al uw verhuisbehoeften!

 

Waarom u kiest voor Meubelkoeriers.nl

Voor iedereen die een stressloze en soepele verhuizing wilt is Meubelkoeriers.nl altijd het perfecte antwoord. Onze services gaan verder wanneer andere al gestopt waren, en bieden u alle nodige stappen voor een verhuizing zonder stress en gedoe. Onze prijzen worden altijd netjes van te voren afgesproken, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Ook hebben wij beschikking tot verhuiswagens en verhuisliften waarmee wij al uw meubilair en witgoed kunnen vervoeren naar uw aangewezen locatie.